El nostre interès per el vi ve donat degut a que som una de les millors zones en la industria del vi. Tenim una gran experiència en el mon del vi, les seves característiques i la seva cultura.

La nostra oficina esta molt a prop de la ciutat de Barcelona, seguin la costa en direcció nord, a l'àrea d'Alella, on pots trobar els millors Xarel·lo del mon. Xarel·lo es una varietat blanca que te el seu origen a Catalunya amb molta tradició que enriqueix la vida i la cultura de les comunitats que serveix.

 

Export Vinifera exporta a tota Europa y en els pròxims anys s'estan estudiant nous horitzons.

Catalunya posseeix una cultura del vi que data de la època Grega quan aquets varen començar el cultiu de la vinya al Empordà, desprès ja varen ser els Romans que varen expandir el cultiu a zones com Alella i Tarragona. Al llarg de la historia es van expandir les zones productores fins a arribar a les 11 zones més el Cava, entre totes sumen més de 600 cellers. La nostra ubicació sumada a la orografia ens genera microclimes diferents per cada regió i això ens provoca una gama de vins molt diferents, curiosos i excepcionals.

Amb tot això Catalunya es consolida com una de les millors zones i amb més tradició vitivinícola del món.

La nostre filosofia es donar accés a vins de alta expressió de totes les regions vitivinícoles de Catalunya. En la nostre carta trobaran tot tipus de vi especialment escollits per el nostre equip de sommeliers per a cada tipus de client. Actualment treballem amb 50 cellers i més de 250 referències diferents.